Kategóriák

Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
6
2
5
1
4
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Cif mosogató utántöltő Lemon - 500ml

Cif mosogató utántöltő Lemon - 500ml
529 Ft
Egységár: 1,06 Ft/ml
Cif mosogató utántöltő Lemon - 500ml
 • Folyékony mosogatószer

   

  A Cif mosogatószer elődje 1992 óta volt jelen a magyar piacon, portfoliója folyamatosan bővült, ami az állandó megújulást jelentette, valamint biztosította a legkülönbözőbb fogyasztói igények kielégítését. A Cif kiváló zsíroldó képességének és kellemes illatának köszönhetően hatékony segítséget nyújt a mosogatásban.

   

  Kiváló zsíroldó hatású mosogatószer-család, amely gyengéd és kíméletes a kézhez, de kíméletlen a zsíros szennyeződésekkel szemben. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A Cif Lemon kézi mosogatószer kiváló zsíroldó hatását a valódi citrom erejével és illatával ötvözi.

   

  Felhasználás: 5 liter vízhez adagoljon 1 teáskanálnyi Cif mosogatószert.

   

   

  Szállítási információk

 • Cikkszám 
  10544
  EAN kód 
  8717644146972
  Termék kategória 
  Utántöltők
  Kiszerelés 
  500 ml
  Egységár 
  1058 Ft/liter
  Készlet információ 
  készleten
  Figyelmeztetés 
  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  18
  H mondat 1 
  Súlyos szemirritációt okoz.
  H mondat 2 
  Allergiás bőrreakciót válthat ki.
  H mondat 3 
  Lenyelve ártalmas.
  H mondat 4 
  Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
  Veszélyt jelző piktogram 1

  GHS07

  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  18
 • Szállítási információk

 • Cégünk a termékinformációkat frissíti, és megtesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosan legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben olvassa el a kapott terméken található címkét.

   

  Bizonyos háztartási vegyiáruk veszélyesek lehetnek! Veszélyesnek azok a termékek minősülnek, amelyek biztonsági adatlapjának 2. szakaszában legalább egy figyelmeztető mondat (H-mondat) feltüntetésre került az osztályozás során. Veszélypiktogram hiányában is veszélyesnek minősülhet egy adott anyag vagy keverék. A veszélyesség eldöntésekor kizárólag a H-mondatok a mérvadóak!

   

  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!

   

  Amennyiben a Vásárló a rendelés során nem a „Személyes átvétel szegedi telephelyen” opciót választja, automatikusan megbízást ad Vállalkozás részére a házhozszállítás vagy a csomagpontra történő kiszállítás megszervezésére. Ezzel a megbízással a termékátvétel bolti átvételnek minősül. Így azon termékekhez, amelyeket a 210/2009 (IX.29.) kormányrendelet kizárólag üzletben forgalmazható termékeknek minősít (veszélyes anyagok és keverékek) a valódi bolti átvételhez hasonlóan a foglalkozásszerű felhasználók részére minden esetben biztosítjuk a biztonsági adatlapokat, a lakossági fogyasztók pedig kérhetik a biztonsági adatlapot, illetve részletes tájékoztatást kérhetnek a termékcímkén található információkról.

   

  A képek tájékoztató jellegűek, a képeken szereplő feliratok, színek, akciós feliratok eltéretnek a képen láthatótól. Ha kimondottan a képen szereplő termékre lenne szüksége, vásárlás előtt érdeklődjön az aktuális termékfotó iránt. Az ebből fakadó panaszt, sajnos nem tudjuk elfogadni.

Webáruház készítés