Kategóriák

Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
5
2
4
9
5
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Bref Power Aktiv Ocean Breeze WC-frissítő 50 g

Bref Power Aktiv Ocean Breeze WC-frissítő 50 g
509 Ft
Egységár: 10,18 Ft/g
Bref Power Aktiv Ocean Breeze WC-frissítő 50 g
 • Bref Power Aktiv Ocean Breeze WC-frissítő 50 g

   

  Szeretne egyszerűbb megoldást mely minden öblítés során tisztán és frissen tartja WC-jét?

   

  Az egyedi Bref Power Aktiv négyfunkciójú golyóval meggátolja a vízkőlerakódást, tisztítóhabot képez, higiénikusan tisztít és extra frissességet biztosít WC-jében. Egyszerűen helyezze a terméket a WC kagyló peremére, közvetlenül a vízáramba, és tapasztalja meg a csodálatos frissességet és higiénikus tisztaságot a WC-jében minden lehúzáskor. A Bref Power Aktiv akár 250 lehúzásra is elég.

   

  A Bref frissentartja a WC-jét!

   

  Használati útmutató:

   

  • Helyezze a Bref Power Aktiv terméket a WC-kagyló peremére.
  • Igazítsa a vízáram irányába a terméket.
  • Cserélje ki a terméket ha a termék tartálya kiürült.

   

  Gyártó: Henkel Magyarország Kft. - 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.

  Vevőszolgálat telefonszáma: +36 (1) 372-5555 (ingyenesen hívható szám).
  Vevőszolgálat e-mail címe: henkel.magyarorszag@henkel.com

   

  Szállítási információk

 • Cikkszám 
  10433
  EAN kód 
  9000100625135
  Termék kategória 
  WC tisztítók, illatosítók
  Kiszerelés 
  50 g
  Egységár 
  10180 Ft/kg
  Készlet információ 
  készleten
  Figyelmeztetés 
  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
  H mondat 1 
  Bőrirritáló hatású.
  H mondat 2 
  Súlyos szemirritációt okoz.
  H mondat 3 
  Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
  Veszélyt jelző piktogram 1

  GHS07

  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
 • Szállítási információk

 • Cégünk a termékinformációkat frissíti, és megtesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosan legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben olvassa el a kapott terméken található címkét.

   

  Bizonyos háztartási vegyiáruk veszélyesek lehetnek! Veszélyesnek azok a termékek minősülnek, amelyek biztonsági adatlapjának 2. szakaszában legalább egy figyelmeztető mondat (H-mondat) feltüntetésre került az osztályozás során. Veszélypiktogram hiányában is veszélyesnek minősülhet egy adott anyag vagy keverék. A veszélyesség eldöntésekor kizárólag a H-mondatok a mérvadóak!

   

  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!

   

  Amennyiben a Vásárló a rendelés során nem a „Személyes átvétel szegedi telephelyen” opciót választja, automatikusan megbízást ad Vállalkozás részére a házhozszállítás vagy a csomagpontra történő kiszállítás megszervezésére. Ezzel a megbízással a termékátvétel bolti átvételnek minősül. Így azon termékekhez, amelyeket a 210/2009 (IX.29.) kormányrendelet kizárólag üzletben forgalmazható termékeknek minősít (veszélyes anyagok és keverékek) a valódi bolti átvételhez hasonlóan a foglalkozásszerű felhasználók részére minden esetben biztosítjuk a biztonsági adatlapokat, a lakossági fogyasztók pedig kérhetik a biztonsági adatlapot, illetve részletes tájékoztatást kérhetnek a termékcímkén található információkról.

   

  A képek tájékoztató jellegűek, a képeken szereplő feliratok, színek, akciós feliratok eltéretnek a képen láthatótól. Ha kimondottan a képen szereplő termékre lenne szüksége, vásárlás előtt érdeklődjön az aktuális termékfotó iránt. Az ebből fakadó panaszt, sajnos nem tudjuk elfogadni.

Webáruház készítés