Kategóriák

Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
4
3
5
6
5
2
Házhozszállítás

Hírlevelek

Szeretsz takarítani, vagy csak akkor veszed rá magad, ha már halaszthatatlan? Vajon melyik csillagjegy megszállottja a takarításnak? Mi már tudjuk a választ. Te is megtudhatod, ha megkeresed a saját jegyedet.

 

Kos: A takarítás kitolás. Türelme, az meg végképp nincs hozzá. A kosz, mosnivaló és általában a házimunka időrabló, felesleges dolog, csak akkor lát neki, ha nincs más választása – és nincs semmi fontosabb a tennivalói közt. Akkor viszont fogja, és megcsinálja, méghozzá jól, alaposan.

Ha szeretnénk környezetbarátabbá, költséghatékonnyá és személyesebbé tenni az ünnepeket, mélyedjünk el a „csináld magad” világában. Akár kezdő, akár már otthonosan mozog a DIY projektek körében, a következő ajándékcsomagolási tippek izgalmas részei lesznek a karácsonyi készülődésnek. Nézze meg karácsonyi ajándék csomagolási tippjeinket!

 

Pirított csicseriborsó négy különböző ízben

 

Ez a gyors és egyszerű pirított csicseriborsó tökéletes választás, ha valami finom és egészséges snackre vágyik. Ízesíthetjük sóval, borssal, de bármilyen fűszernövénnyel is. Ízletes és sokkal olcsóbb, mint a boltban kapható ropogtatnivalók.

Ezt vigye a gyerek uzsonnára, hogy jól teljesítsen az iskolában

Az új tanév kezdetén a számos teendő között arra is érdemes odafigyelni, hogy tízóraira és uzsonnára mit és hogyan visznek a gyerekek az iskolába. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal összegyűjtötte a legfontosabb szempontokat, hogy a gyerekek a főétkezések között is jót, és jól ehessenek.

A tanulás a legjobb befektetés, a tudás pedig óriási érték, emiatt nagyon fontos, hogy a diákok a lehető leghatékonyabban dolgozhassanak az ismeretek elsajátításán. Ebben hatalmas szerepe van a megfelelő eszközök mellett a megfelelő étkezésnek - az uzsonnának is. Ideje tehát beszerezni a tanévkezdéshez szükséges kiegészítőket is.

 

 

Vakáció alatt egyre több a folt

 

A gyerekek egyik kedvenc nyári időtöltése, hogy a nagy gonddal mosott és vasalt ruhájukat a lehető legjobban bepiszkolják édesanyjuk nagy bosszúságára. Nem érdemes emiatt zsörtölődni velük, hiszen ez a "dolguk" a vakációban, és ha visszaemlékszel, valószínűleg te is pontosan ugyanígy tettél, amikor még gyerek voltál. Ettől persze a szennyes ruhát még ki kell mosni, és a makacs fű- és sárfoltokat el kell tüntetni.

2020.06.07 08:00

A mindennapi munka során rendszeresen használunk vegyi anyagokat például tisztítószereket. Az osztályzásról, címkézésről és csomagolásról szóló úgynevezett CLP rendelet új figyelmeztető piktogramokat vezetett be. A rombusz alakú piktogramok az adott veszélyes anyag vagy keverék használatához kapcsolódó veszély(eke)t hivatottak bemutatni. A címkéken a piktogramok mellett figyelmeztetések és a szükséges óvintézkedések, valamint a termékre és a gyártóra vonatkozó információk találhatók.

 

A gránátalma egy mélybordó színű gyümölcs, ami rengeteg magot rejt magában: egy átlagos méregtű gránátalmában közel 600 mag található. Ráadásul ezek a magok nemcsak ízletesek, hanem nagyon sok előnyös tulajdonságuk is van. A kínai és az ajurvédikus gyógyászatban ezt a gyümölcsöt már évezredek óta használják, sőt az előzetes laboratóriumi kutatások és a klinikai vizsgálatok is igazolták a gránátalma számos pozitív hatását.

 

2019.12.22 14:33

 

A karácsony mindenkiből más-más dolgokat hoz elő, sokszor még mi magunk is meglepődünk saját magunkon. Ha szeretnénk megfejteni önmagunkat, ebben a horoszkópunk segít! Kire igaz az alábbi állítás?

 

2019.11.23 07:44

 

A karácsonyi hangulat elengedhetetlen kellékei közé tartoznak a különböző karácsonyi díszek. Van azonban egy másik fontos dolog, amely nélkül bizony nem advent az advent. A forralt bor összetéveszthetetlen illatfelhőjéről van szó. A jó kis vörösbor alapot a jellegzetes fűszerek teszik híressé és kihagyhatatlanná. Nos, így van ez a karácsonyi kávéköltemények esetében is. A forró eszpresszó energiabombákat előszeretettel fogyasztjuk a hideg, téli napokon, de ha megbolondítjuk őket egy kis fahéjjal, kardamommal vagy szegfűszeggel, igazi karácsonyi kávékölteményeket kapunk!

 

Egészséges-e a kávé fogyasztása?

 

A kávé az egyik legnépszerűbb ital. Naponta 2,25 milliárd csésze kávé fogy világszerte. Tekintettel arra, hogy ilyen sok fogy, értelemszerűen alaposan vizsgálni kezdték az egészségre gyakorolt hatását. Egyes vélekedések szerint a kávé nem túl egészséges, és régóta teszik felelőssé bizonyos betegségek kialakulásáért. Újabb kutatások szerint azonban mégsem tekinthető rossznak a kávé. Attól is függ a kávé szervezetünkre gyakorolt hatása, hogy hogyan fogyasztjuk, például mennyi cukorral és sziruppal és hogy milyen minőségű alapanyagból készítjük.

 

2019.07.19 10:55

A takarítás nem pusztán arról szól, hogy tiszta legyen otthonunk. Lehet szórakozás is, feltéve, ha megkönnyítjük saját dolgunkat.

2019.07.05 06:37

 

A produktivitás központi szerepet játszik a legtöbb cég életében, legyen szó akár egy néhány fős kisvállalkozásról vagy egy több ezer embert foglalkoztató multiról. Azonban legyünk bármilyen lelkes és elhivatott munkavállalók, megesik, hogy időnként külső stimulánsokra van szükségünk ahhoz, hogy maradéktalanul el tudjuk végezni feladatainkat. Ebben van sokunk segítségére a varázsital...

 

2019.06.10 10:12

Takarítás a fürdőszobában

 

Bár a tavaszi nagytakarítás ideje már elmúlt, nem mondhatunk búcsút a takarításnak egyik évszakban sem. Már csak azért sem, mert az egyik legtöbb higiéniát igénylő helyiség – a fürdőszoba - szinte folyamatos törődést kíván.

2019.05.28 05:58

A kávé felfrissít, vagy épp segít kikapcsolódni és árulkodik a jellemedről is. Legalábbis ezt állítja két testbeszéd-szakértő, Judi James és James Moore, akik megfigyelései szerint következtetni lehet az emberek személyiségére, stressz kezelésére és egyéb tulajdonságaira abból, amilyen kávét isznak.

2019.05.01 00:00

Bár újra lehet kapni a régi idők csokiját - a Piros Mogyoróst - az ára meglehetősen borsos. De a jó hír az, hogy nosztalgiázhatunk akár otthon is, fillérekből készíthetünk mogyorós csokit maximum fél óra alatt. A költségeinket a törökmogyoró fogja megdobni, ezért ha spórolnánk, a törökmogyoró helyett kipróbálhatjuk bármilyen más maggal, dióval vagy akár aszalt gyümölcsökkel.

Hogyan lehetnénk gyorsan és hatékonyan a felmosás, portörlés, folteltávolítás bajnokai? Anda Tanaka valójában művész, aki mellesleg tökélyre fejlesztette a takarítást és szívesen megosztja a tippjeit másokkal is.

2018.11.15 09:09

 

Két kutatás is arra a következtetésre jutott, hogy minél több kávét fogyaszt valaki, annál kevésbé fenyegeti a halálozás kockázata egy sor veszélyes betegségben. A kutatók szerint ez az összefüggés ugyanúgy fennáll az európai népcsoportok körében, mint a különféle bőrszínű és etnikai hovatartozású csoportoknál.

2018.09.15 03:57
2018.07.25 10:44
2018.07.23 06:13
2021.12.01 08:00
Webáruház készítés