Kategóriák

Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
6
0
0
7
8
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


General légfrissítő zöld tea - 300+100ml

General légfrissítő zöld tea - 300+100ml
469 Ft
Egységár: 1,17 Ft/ml
General légfrissítő zöld tea - 300+100ml
 • General légfrissítő zöld tea - 4000ml

   

  A gondosan megtervezeett General Fresh illat segít megszabadítani otthonát a kellemetlen szagoktól és hosszú ideig élvezheti a kellemes illatot. Az aeroszolos légfrissítő olyan termék, amely minden otthonban, lakásban, irodában hasznos lehet. Hatékonyan kiküszöböli a kellemetlen szagokat. Illatanyag-összetétele lehetővé teszi, hogy a lakók tavaszi réten érezzék magukat. A kényelmes csomagolás aeroszol formájában lehetővé teszi, hogy bárhol, kényelmesen és kellemesen használja a terméket.

   

  Szállítási információk

 • Cikkszám 
  16086
  EAN kód 
  5900785709042
  Termék kategória 
  Pumpás légfrissítők
  Kiszerelés 
  400 ml
  Egységár 
  1172,5 Ft/liter
  Készlet információ 
  készleten
  Figyelmeztetés 
  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  12
  H mondat 1 
  Rendkívül tűzveszélyes aeroszol.
  H mondat 2 
  Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet.
  Veszélyt jelző piktogram 1

  GHS02

  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  12
 • Szállítási információk

 • Cégünk a termékinformációkat frissíti, és megtesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosan legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben olvassa el a kapott terméken található címkét.

   

  Bizonyos háztartási vegyiáruk veszélyesek lehetnek! Veszélyesnek azok a termékek minősülnek, amelyek biztonsági adatlapjának 2. szakaszában legalább egy figyelmeztető mondat (H-mondat) feltüntetésre került az osztályozás során. Veszélypiktogram hiányában is veszélyesnek minősülhet egy adott anyag vagy keverék. A veszélyesség eldöntésekor kizárólag a H-mondatok a mérvadóak!

   

  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!

   

  Amennyiben a Vásárló a rendelés során nem a „Személyes átvétel szegedi telephelyen” opciót választja, automatikusan megbízást ad Vállalkozás részére a házhozszállítás vagy a csomagpontra történő kiszállítás megszervezésére. Ezzel a megbízással a termékátvétel bolti átvételnek minősül. Így azon termékekhez, amelyeket a 210/2009 (IX.29.) kormányrendelet kizárólag üzletben forgalmazható termékeknek minősít (veszélyes anyagok és keverékek) a valódi bolti átvételhez hasonlóan a foglalkozásszerű felhasználók részére minden esetben biztosítjuk a biztonsági adatlapokat, a lakossági fogyasztók pedig kérhetik a biztonsági adatlapot, illetve részletes tájékoztatást kérhetnek a termékcímkén található információkról.

   

  A képek tájékoztató jellegűek, a képeken szereplő feliratok, színek, akciós feliratok eltéretnek a képen láthatótól. Ha kimondottan a képen szereplő termékre lenne szüksége, vásárlás előtt érdeklődjön az aktuális termékfotó iránt. Az ebből fakadó panaszt, sajnos nem tudjuk elfogadni.

Webáruház készítés