Kategóriák

Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
6
2
5
2
1
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Brekkk WC gél kosárral Sárga - 200ml

Brekkk WC gél kosárral Sárga - 200ml
519 Ft
Egységár: 2,6 Ft/ml
Brekkk WC gél kosárral Sárga - 200ml
 • Brekkk WC gél kosárral Sárga - 200ml

  Higiénikusan újratölthető, antibakteriális hatású toalett tisztító gél, mely a kosár hatszori utántöltésére elegendő.


  Tulajdonságok:

  • Hosszantartó frissesség többféle illatban.
  • Higiénikus tisztaság.

   

  Felhasználás:

  • Akassza a kosarat a toalett peremére, a vízsugár útjába.
  • Töltse fel 2/3-ig a kosarat a Brekkk talett géllel.

   

  Toalett tisztítás

   

  Kerüljük a termék szembe vagy bőrre kerülését! Aa termék anyagát élővízbe, talajba, csatornába önteni tilos! A kis mennyiségű kiömlött anyagot bő vízzel fel kell mosn, nagyobb mennyiség esetén nedvszívó anyaggal (homok, föld) felitatni! Ártalmatlanításig felcimkézett edényzetben tárolni!

   

  Kerüljük a szemmel, bőrrel való érintkezést! Elzárva és gyerekek számára hozzáférhetetlen helyen kell tárolni!

   

  Gyártó:

  • Satina Gold Kozmetikai Kft.
  • 6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 12.
  • Telefon: +36 (62) 241-139

   

  Szállítási információk

 • Cikkszám 
  10442
  EAN kód 
  5997250503755
  Termék kategória 
  WC tisztítók, illatosítók
  Kiszerelés 
  200 ml
  Egységár 
  2595 Ft/liter
  Készlet információ 
  készleten
  Figyelmeztetés 
  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
 • Szállítási információk

 • Cégünk a termékinformációkat frissíti, és megtesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosan legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben olvassa el a kapott terméken található címkét.

   

  Bizonyos háztartási vegyiáruk veszélyesek lehetnek! Veszélyesnek azok a termékek minősülnek, amelyek biztonsági adatlapjának 2. szakaszában legalább egy figyelmeztető mondat (H-mondat) feltüntetésre került az osztályozás során. Veszélypiktogram hiányában is veszélyesnek minősülhet egy adott anyag vagy keverék. A veszélyesség eldöntésekor kizárólag a H-mondatok a mérvadóak!

   

  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!

   

  Amennyiben a Vásárló a rendelés során nem a „Személyes átvétel szegedi telephelyen” opciót választja, automatikusan megbízást ad Vállalkozás részére a házhozszállítás vagy a csomagpontra történő kiszállítás megszervezésére. Ezzel a megbízással a termékátvétel bolti átvételnek minősül. Így azon termékekhez, amelyeket a 210/2009 (IX.29.) kormányrendelet kizárólag üzletben forgalmazható termékeknek minősít (veszélyes anyagok és keverékek) a valódi bolti átvételhez hasonlóan a foglalkozásszerű felhasználók részére minden esetben biztosítjuk a biztonsági adatlapokat, a lakossági fogyasztók pedig kérhetik a biztonsági adatlapot, illetve részletes tájékoztatást kérhetnek a termékcímkén található információkról.

   

  A képek tájékoztató jellegűek, a képeken szereplő feliratok, színek, akciós feliratok eltéretnek a képen láthatótól. Ha kimondottan a képen szereplő termékre lenne szüksége, vásárlás előtt érdeklődjön az aktuális termékfotó iránt. Az ebből fakadó panaszt, sajnos nem tudjuk elfogadni.

Webáruház készítés