Kategóriák

Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
7
5
9
5
6
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Brekkk WC gél kosárral Kék - 200ml

Brekkk WC gél kosárral Kék - 200ml
489 Ft
Egységár: 2,45 Ft/ml
Brekkk WC gél kosárral Kék - 200ml
 • Brekkk WC gél kosárral Kék - 200ml

  Higiénikusan újratölthető, antibakteriális hatású toalett tisztító gél, mely a kosár hatszori utántöltésére elegendő.


  Tulajdonságok:

  • Hosszantartó frissesség többféle illatban.
  • Higiénikus tisztaság.

   

  Felhasználás:

  • Akassza a kosarat a toalett peremére, a vízsugár útjába.
  • Töltse fel 2/3-ig a kosarat a Brekkk talett géllel.

   

  Toalett tisztítás

   

  Kerüljük a termék szembe vagy bőrre kerülését! Aa termék anyagát élővízbe, talajba, csatornába önteni tilos! A kis mennyiségű kiömlött anyagot bő vízzel fel kell mosn, nagyobb mennyiség esetén nedvszívó anyaggal (homok, föld) felitatni! Ártalmatlanításig felcimkézett edényzetben tárolni!

   

  Kerüljük a szemmel, bőrrel való érintkezést! Elzárva és gyerekek számára hozzáférhetetlen helyen kell tárolni!

   

  Gyártó:

  • Satina Gold Kozmetikai Kft.
  • 6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 12.
  • Telefon: +36 (62) 241-139

   

  Szállítási információk

 • Cikkszám 
  10440
  EAN kód 
  5997250503762
  Termék kategória 
  WC tisztítók, illatosítók
  Kiszerelés 
  200 ml
  Egységár 
  2445 Ft/liter
  Készlet információ 
  készleten
  Figyelmeztetés 
  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
 • Szállítási információk

 • Cégünk a termékinformációkat frissíti, és megtesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosan legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.


  Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben olvassa el a kapott terméken található címkét.


  Csokoládéink, bonbonaink, csokoládé bevonattal ellátott termékeink átadva a futárszolgálatnak a nyári hőségben megolvadhatnak. Kérjük a rendelés leadás során vegyék figyelembe az adott évszak sajátosságait illetve a pillanatnyi hőmérsékletet valamint azt, hogy a választható szállító cégek egyike sem tud hűtve tárolást illetve szállítást biztosítani. A figyelmeztetés ellenére megrendelt termékek minőségével kapcsolatos utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


  Műanyag termékeink esetében nincs lehetőség színre rendelésre. Ezen termékek vegyes színekben érkeznek partnereinkhez, ezért kérjük, hogy ha egy adott színű terméket szeretnének vásárolni, akkor a megrendelés során jelezzék ezt felénk a Megjegyzés rovatban.


  Bizonyos háztartási vegyiáruk veszélyesek lehetnek! Veszélyesnek azok a termékek minősülnek, amelyek biztonsági adatlapjának 2. szakaszában legalább egy figyelmeztető mondat (H-mondat) feltüntetésre került az osztályozás során. Veszélypiktogram hiányában is veszélyesnek minősülhet egy adott anyag vagy keverék. A veszélyesség eldöntésekor kizárólag a H-mondatok a mérvadóak!


  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!


  Amennyiben a Vásárló a rendelés során nem a „Személyes átvétel szegedi telephelyen” opciót választja, automatikusan megbízást ad Vállalkozás részére a házhozszállítás vagy a csomagpontra történő kiszállítás megszervezésére. Ezzel a megbízással a termékátvétel bolti átvételnek minősül. Így azon termékekhez, amelyeket a 210/2009 (IX.29.) kormányrendelet kizárólag üzletben forgalmazható termékeknek minősít (veszélyes anyagok és keverékek) a valódi bolti átvételhez hasonlóan a foglalkozásszerű felhasználók részére minden esetben biztosítjuk a biztonsági adatlapokat, a lakossági fogyasztók pedig kérhetik a biztonsági adatlapot, illetve részletes tájékoztatást kérhetnek a termékcímkén található információkról.


  A képek tájékoztató jellegűek, a képeken szereplő feliratok, színek, akciós feliratok eltérhetnek a képen láthatótól. Ha kimondottan a képen szereplő termékre lenne szüksége, vásárlás előtt érdeklődjön az aktuális termékfotó iránt. Az ebből fakadó panaszt, sajnos nem tudjuk elfogadni.

Webáruház készítés