Kategóriák

Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
9
7
7
4
7
Házhozszállítás

Termék részletek


Bref Power Aktiv Juicy Lemon WC-frissítő 50 g

Bref Power Aktiv Juicy Lemon WC-frissítő 50 g
609 Ft
Egységár: 12,18 Ft/g
Bref Power Aktiv Juicy Lemon WC-frissítő 50 g
 • Bref Power Aktiv Juicy Lemon WC-frissítő 50 g

   

  Szeretne egyszerűbb megoldást mely minden öblítés során tisztán és frissen tartja WC-jét?

   

  Az egyedi Bref Power Aktiv négyfunkciójú golyóval meggátolja a vízkőlerakódást, tisztítóhabot képez, higiénikusan tisztít és extra frissességet biztosít WC-jében. Egyszerűen helyezze a terméket a WC kagyló peremére, közvetlenül a vízáramba, és tapasztalja meg a csodálatos frissességet és higiénikus tisztaságot a WC-jében minden lehúzáskor. A Bref Power Aktiv akár 250 lehúzásra is elég.

   

  A Bref frissentartja a WC-jét!

   

  Használati útmutató:

   

  • Helyezze a Bref Power Aktiv terméket a WC-kagyló peremére.
  • Igazítsa a vízáram irányába a terméket.
  • Cserélje ki a terméket ha a termék tartálya kiürült.

   

  Gyártó: Henkel Magyarország Kft. - 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.

  Vevőszolgálat telefonszáma: +36 (1) 372-5555 (ingyenesen hívható szám).
  Vevőszolgálat e-mail címe: henkel.magyarorszag@henkel.com

   

  Szállítási információk

 • Cikkszám 
  10432
  EAN kód 
  9000100625104
  Termék kategória 
  WC tisztítók, illatosítók
  Kiszerelés 
  50 g
  Egységár 
  12180 Ft/kg
  Készlet információ 
  készleten
  Figyelmeztetés 
  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
  H mondat 1 
  Bőrirritáló hatású.
  H mondat 2 
  Súlyos szemirritációt okoz.
  H mondat 3 
  Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
  Veszélyt jelző piktogram 1

  GHS07

  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
 • Szállítási információk

 • Cégünk a termékinformációkat frissíti, és megtesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosan legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.


  Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben olvassa el a kapott terméken található címkét.


  Csokoládéink, bonbonaink, csokoládé bevonattal ellátott termékeink átadva a futárszolgálatnak a nyári hőségben megolvadhatnak. Kérjük a rendelés leadás során vegyék figyelembe az adott évszak sajátosságait illetve a pillanatnyi hőmérsékletet valamint azt, hogy a választható szállító cégek egyike sem tud hűtve tárolást illetve szállítást biztosítani. A figyelmeztetés ellenére megrendelt termékek minőségével kapcsolatos utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


  Műanyag termékeink esetében nincs lehetőség színre rendelésre. Ezen termékek vegyes színekben érkeznek partnereinkhez, ezért kérjük, hogy ha egy adott színű terméket szeretnének vásárolni, akkor a megrendelés során jelezzék ezt felénk a Megjegyzés rovatban.


  Bizonyos háztartási vegyiáruk veszélyesek lehetnek! Veszélyesnek azok a termékek minősülnek, amelyek biztonsági adatlapjának 2. szakaszában legalább egy figyelmeztető mondat (H-mondat) feltüntetésre került az osztályozás során. Veszélypiktogram hiányában is veszélyesnek minősülhet egy adott anyag vagy keverék. A veszélyesség eldöntésekor kizárólag a H-mondatok a mérvadóak!


  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!


  Amennyiben a Vásárló a rendelés során nem a „Személyes átvétel szegedi telephelyen” opciót választja, automatikusan megbízást ad Vállalkozás részére a házhozszállítás vagy a csomagpontra történő kiszállítás megszervezésére. Ezzel a megbízással a termékátvétel bolti átvételnek minősül. Így azon termékekhez, amelyeket a 210/2009 (IX.29.) kormányrendelet kizárólag üzletben forgalmazható termékeknek minősít (veszélyes anyagok és keverékek) a valódi bolti átvételhez hasonlóan a foglalkozásszerű felhasználók részére minden esetben biztosítjuk a biztonsági adatlapokat, a lakossági fogyasztók pedig kérhetik a biztonsági adatlapot, illetve részletes tájékoztatást kérhetnek a termékcímkén található információkról.


  A képek tájékoztató jellegűek, a képeken szereplő feliratok, színek, akciós feliratok eltérhetnek a képen láthatótól. Ha kimondottan a képen szereplő termékre lenne szüksége, vásárlás előtt érdeklődjön az aktuális termékfotó iránt. Az ebből fakadó panaszt, sajnos nem tudjuk elfogadni.

Webáruház készítés