Kategóriák

Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
4
3
5
6
5
2
Házhozszállítás

Bemutatkozás

Profilunk elsősorban háztartási vegyi áru, mosószer, takarítószer, takarító eszközök, illatszer, drogéria, papíráru és háztartási műanyag termékek forgalmazása. Folyamatosan bővülő termék kínálatunkból így Ön már otthonából is hozzájuthat cégünk összes forgalmazott termékéhez! Keresse fel áruházunkat, ahol kényelmesen bevásárolhat!

 

Megjelentek kínálatunkban a tartós élelmiszerek is. Kaphatók, tészták, levesbetétek, fűszerek, energiaitalok, italporok, pezsgőtabletták. Kávék, kakaók, táblás csokik, desszertek nagy választékban!

 

A D2-KER Műszaki, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 10 éve foglalkozik webáruház üzemeltetéssel illetve műszaki cikkek kereskedelmével is. Tulajdonosai ezen a területen dolgoznak már több mint 20 éve. A Foxelectro kategóriában megtalálhatók a forgalmazott műszaki cikkek. A beszerzések 100%-ban magyarországi telephellyel rendelkező gyártóktól történnek, mely garanciát nyújt arra, hogy csak kiváló minőségű termékek jelenjenek meg az oldalon és a garanciális illetve szavatossági igények minden esetben érvényesíthetők legyenek.

Átvételi pontunk elérhetősége

 

Kapcsolat:

 

Fontos dokumentumok:
  • Tájékoztatás az elállási jogról, megtekinthető itt.
Webáruház készítés