Kategóriák

Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
6
0
2
5
6
Házhozszállítás

Termék részletek


Klórmész - 250g

Klórmész - 250g
409 Ft
Egységár: 1,64 Ft/g
Klórmész - 250g
 • Klórmész - 250g

   

  A kalcium-hipoklorit (más néven klórmész, kalcium-oxiklorid) egy szervetlen kalciumvegyület. Standard körülmények közt egy fehér, finom por, amelyet fertőtlenítésre és fehérítésre használnak.

   

  Szállítási információk

 • Cikkszám 
  11522
  EAN kód 
  5998830940076
  Termék kategória 
  Általános fertőtlenítők
  Kiszerelés 
  250 g
  Egységár 
  1636 Ft/kg
  Készlet információ 
  készleten
  Figyelmeztetés 
  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
  H mondat 1 
  Fokozhatja a tűz intenzitását, oxidáló hatású.
  H mondat 2 
  Lenyelve ártalmas.
  H mondat 3 
  Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
  H mondat 4 
  Nagyon mérgező a vízi élővilágra.
  Veszélyt jelző piktogram 1

  GHS03

  Veszélyt jelző piktogram 2

  GHS05

  Veszélyt jelző piktogram 3

  GHS09

 • Szállítási információk

 • Cégünk a termékinformációkat frissíti, és megtesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosan legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben olvassa el a kapott terméken található címkét.

   

  Bizonyos háztartási vegyiáruk veszélyesek lehetnek! Veszélyesnek azok a termékek minősülnek, amelyek biztonsági adatlapjának 2. szakaszában legalább egy figyelmeztető mondat (H-mondat) feltüntetésre került az osztályozás során. Veszélypiktogram hiányában is veszélyesnek minősülhet egy adott anyag vagy keverék. A veszélyesség eldöntésekor kizárólag a H-mondatok a mérvadóak!

   

  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!

   

  Amennyiben a Vásárló a rendelés során nem a „Személyes átvétel szegedi telephelyen” opciót választja, automatikusan megbízást ad Vállalkozás részére a házhozszállítás vagy a csomagpontra történő kiszállítás megszervezésére. Ezzel a megbízással a termékátvétel bolti átvételnek minősül. Így azon termékekhez, amelyeket a 210/2009 (IX.29.) kormányrendelet kizárólag üzletben forgalmazható termékeknek minősít (veszélyes anyagok és keverékek) a valódi bolti átvételhez hasonlóan a foglalkozásszerű felhasználók részére minden esetben biztosítjuk a biztonsági adatlapokat, a lakossági fogyasztók pedig kérhetik a biztonsági adatlapot, illetve részletes tájékoztatást kérhetnek a termékcímkén található információkról.

   

  A képek tájékoztató jellegűek, a képeken szereplő feliratok, színek, akciós feliratok eltéretnek a képen láthatótól. Ha kimondottan a képen szereplő termékre lenne szüksége, vásárlás előtt érdeklődjön az aktuális termékfotó iránt. Az ebből fakadó panaszt, sajnos nem tudjuk elfogadni.

Webáruház készítés