Kategóriák

Hírek
Online vitarendezés
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
2
2
4
1
3
Házhozszállítás

Termék részletek


Bonus műanyagsúroló - 3db

Bonus műanyagsúroló - 3db
189 Ft
Egységár: 63 Ft/db
Bonus műanyagsúroló - 3db
 • Bonus műanyagsúroló - 3db

   

  A legtöbb műanyag dörzsihez képest vastagabb extrudált poliproilén műanyag szálat használnak az előállítás során, melynek magasabb a szakítószilárdsága, így a termék tartósabb más hasonló dörzsihez képest.

   

  A három darabos gazdaságos kiszerelésű Bonus Műanyag dörzsikkel azonnali hatékony súroló hatás érhető el bármely nem karcálló felületen. Egyaránt használható szárazon és nedvesen is, akár a teflon serpenyőkre, főzőlapokra égett szennyeződések vagy akár az autó fényezésén megtapadt rovarmaradványok eltávolítására.

  A 7 grammos Műanyag dörzsik műanyag drótból készülnek, amit a milliméter tört részére lapítunk. Ezt követően erős műanyag hálót fonunk belőlük, és kényelmes tenyér méretűre formázzuk, hogy a szűk helyek súrolását is könnyedén elvégezhessük. Az így kapott felület erős szennyeződések eltávolítására teszi alkalmassá, amivel az edényekbe vagy teflon serpenyőkbe, főzőlapokra égett ételmaradékot, vagy akár az autó fényezésén megtapadt rovarmaradványokat könnyedén eltűntethetjük.

  Bonus

   

  Bemutatjuk a gyártót:

   

  A Bonus Kft. 1994-ben kezdte meg működését fém- és műanyag dörzsik gyártójaként. A kiváló minőségű dörzsik keresletének növekedésével további lapító és kötő gépek kerültek beszerzésre. A szűkös garázshelyiségből egyre nagyobb bérleményekben próbálták kielégíteni a megnövekedett keresletet. Pár év múlva a folyamatos fejlesztések hatására olyan szabadalmaztatott, innovatív és magas minőségű háztartási tisztítóeszközökkel segítik a háziasszonyok mindennapjait, mint például az MPS és MPPS dörzsik, vagy az új 2az1-ben MicroDUO és MicroSCRATCH mikroszálas kendők. A csaknem 50 termék gyártását és disztribúcióját az 5200m2 alapterületű siklósi telephelyükön végzik. 2012 és 2014 között az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból csaknem 180 millió Ft-ból került felújításra a cég telephelye, melynek keretén belül jelentős gyártás automatizálás és zöld energia beruházások is megvalósításra kerültek.

   

  A Bonus márkanév az elmúlt évtizedekben a megbízhatóságával és alacsony árával lopta be magát a magyar és külföldi vásárlók szívébe. A nyugat-európai piac kívánalmainak is eleget téve 2011-ben bejegyezték a Bonus Premium Line márkát. A sikeres hazai debütálást követően már széles körben elérhetők ezek a prémium kategóriás termékek. A prémium és standard márkák tökéletesen kiegészítik egymást ezért a hazai, valamint a nemzetközi fogyasztói igényeket egyaránt kielégítik mind minőségi mind megjelenési formájukban.

   

   

  Bonus termékkatalógus elérhető itt.

   

  Szállítási információk

 • Cikkszám 
  10378
  Termék kategória 
  Műanyag súrolók
  Kiszerelés 
  3 db
  Egységár 
  63 Ft/db
  Készlet információ 
  készleten
  Figyelmeztetés 
  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!
  Gyűjtő csomagolás mennyisége
  10
 • Szállítási információk

 • Bizonyos háztartási vegyiáruk veszélyesek lehetnek! Veszélyesnek azok a termékek minősülnek, amelyek biztonsági adatlapjának 2. szakaszában legalább egy figyelmeztető mondat (H-mondat) feltüntetésre került az osztályozás során. Veszélypiktogram hiányában is veszélyesnek minősülhet egy adott anyag vagy keverék. A veszélyesség eldöntésekor kizárólag a H-mondatok a mérvadóak!


  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használatára vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket!

Webáruház készítés